alla är vi någon gång nybörjare

hujeda mig!! Nervositeten som jag kände igår var inte mänsklig. När det kommer till jobb så är jag en av dem som alltid vill prestera på topp, göra ett skitbra jobb helst redan från början, nu vet jag ju att så är inte riktigt fallet när man är nybörjare på någonting. Jag stod i baren igår, mäktig känsla, skrämmande känsla. Det gick bra, en bra kväll för en nybörjartur då det inte var så hemskt mycket folk ute. Osäkerheten gör sig påmind och jag frågar väldigt mycket, känner mig lite smått kass, och dryg som frågar, känner att pressen på mig ökar med tanke på att jag faktiskt gått en bartenderutbildning. Men det gick bra, jag är nöjd, jag lär mig mer med tiden.

Känns underbart att växla mellan två jobb, och troligtvis skola till hösten på det! Lite omväxling skadar aldrig, och jag känner mig på toppenhumör !

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>