om om om och åter om jag bara..

när jag börjat läst boken ”gör det nu,eller ångra dig i graven” Så har jag börjat fundera kring mina egna val och drömmar, alla har vi egna val, det är aldrig någon annans val vad du väljer att göra, oavsett om personer har en viss inverkan på våra val, så är det alltid och alltid ditt eget val till vad du väljer att göra. Tycker det är tråkigt att alla inte lever efter sin dröm, utan de låter det just bli det, en dröm som aldrig går i uppfyllelse. Vad väntar man egentligen på? Man hör ofta om hur människor talar om att ”om jag bara hade mer tid, om jag bara hade gjort si och så, om jag bara hade pengar” Det finns ingen bortförklaring till varför man inte tar tag i sina drömmar. Finns inga OM, det handlar om att prioritera och våga sticka ut i mängden. Våga tro på sig själv, och en annan mycket viktig sak är att VÅGA vara självisk. Du är inte självkär för att du väljer att lägga ner mer tid på dig själv, tacka nej till fler saker. Det är nyttigt!

Man lever bara en gång, och vill du verkligen leva ditt liv som bara en i mängden? smälta in bland alla andra, jobba på ett jobb som är sisådär. Bli avundsjuk på andra människor som gör de dem vill. Irritera sig över hur anna 50 + säger upp sig från sitt jobb och väljer att plugga vidare, förfylla sin dröm. (ålderskris) kallar vi det, vi tror hon hamnat i nån svacka. Varför välja att kalla det ålderskris? en kris? det är väl snarare en väckerklocka, och denna ”kris” kommer inte bara på jämna åldrar, utan kan komma när du är 19, 26, 39, 72 osv.

Våga göra det du själv vill, skit i vad alla andra tycker och tänker, det kommer finnas dem som stör sig, ifrågasätter, snackar bakom ryggen, men hey! det handlar oftast om avundsjuka till att de själva inte vågar sticka ut ur mängden! Så börja lev ditt liv precis som du vill leva ditt liv! ta ingen skit..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>